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Château Beauregard 2018

Château Beauregard

2018
BIO-WEIN
92
PARKER
16
JANCIS ROBINSON
94
SUCKLING
91
WINE SPECTATOR
93
DECANTER
Ausverkauft

78,25

/ Fl. 0,75 L (104,34 €/l)

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  • 4.8/5 Bewertung von Trusted Shops

Datenblatt

TypRotwein
Region
Rebsorten
Produzent
AllergiehinweisEnthält Sulfite
Alkoholgehalti13,0%
Produktion:35.000 Flaschen

Der Wein

Pomerol, das benachbarte Saint-Emilion, liegt nordöstlich von Libourne und ist mit nur 800 Hektar Rebfläche die kleinste der prestigeträchtigen Bordeaux-Appellationen.

Wie schmeckt dieser Wein?

Farbe
Rubinrot / Purpurfarbene Reflexe
Bouquet
Komplex / Rote Frucht / Blumige Noten / Gewürze
Gaumen
Breit / Dicht / Seidene Tannine / Langer Abgang

Lagern oder trinken

Zwischen 14º C und 16º C servieren

Essen und Wein

Salzige Pfannkuchen / Gegrilltes Fleisch / Brie- und cambembertartige Käse

Bewertungen und Auszeichnungen

202090-92+ PK16.5 JR95-96 SK92 DC
201992-94 PK16.5 JR93 SK94 DC
201892 PK16 JR94 SK91 WS93 DC
201792+ PK15.5 JR93 SK93 WS92 DC
201694 PK15.5 JR96 SK92 WS95 DC
201593 PK16.5+ JR95 SK91 WS94 DC
PK: ParkerJR: Jancis robinsonSK: SucklingWS: Wine spectatorDC: Decanter

Weinkritiker BewertungenBewertungen von Parker, Jancis Robinson und Suckling

The 2018 Beauregard is a blend of 75% Merlot and 25% Cabernet Franc. Deep garnet-purple colored, it springs from the glass with lively notes of raspberry pie, ripe blackberries and plum preserves, plus suggestions of pencil shavings, dusty soil and crushed rocks. The palate is medium-bodied, softly textured and delivers open-knit black and red fruit flavors with just enough lift on the mid-palate and finish to give it compelling vivacity.

— Lisa Perrotti-Brown (31.3.2021)Robert Parker Wine Advocate Jahrgang 2018 - 92 PARKER

Black core and black-cherry rim. Ripe, black fruit, slightly meaty/savoury. Plenty of sweet spice. Sweet, black fruit on the palate, smooth but dense tannins. Deep and savoury on the palate too, smooth and generous. Much, much better than when tasted en primeur.

— Julia Harding (13.10.2020)JancisRobinson.com Jahrgang 2018 - 16 JANCIS ROBINSON

Aromas of plums, orange peel, cedar and violets with hints of mushroom and light tar. It’s full-bodied with lots of extremely polished tannins that give the wine a very fine, velvety texture and lively, vivid length. Balanced is the word. Try after 2025.

— James Suckling (3.3.2021)JamesSuckling.com Jahrgang 2018 - 94 SUCKLING

Kundenrezensionen

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Weinberg

Alter des Rebbergs35 Jahre
BodenKies an der Oberfläche / Ton
KlimaAtlantisch
Oberfläche17,00 Hektar